Opdrachtgever aan het woord: Mulder Eelde Installatietechniek BV

17-03-2020

Mulder Eelde Installatietechniek BV verbouwde het bestaande pand. Wij werden naar aanleiding hiervan benaderd voor een ledreclame op de gevel en deze is inmiddels gemonteerd. Met elke opdrachtgever evalueren wij de samenwerking en zo nu en dan lichten we een bedrijf uit. We stelden eigenaar Martin Mulder een aantal vragen over deze samenwerking in een bijzondere tijd voor ondernemers.

Waarom heb je gekozen voor lichtreclame?

Wij hebben het pand van binnen en buiten verbouwd. Ik vind dat als je dit goed wilt doen, je ook moet nadenken over een representatieve uitstraling. De oude lichtbak die we hadden voldeed hier niet meer aan en dus is een nieuwe, kenmerkende lichtreclame is hier in mijn optiek een onderdeel van.

Hoe verliep het proces?

Ik had zelf al iets in mijn hoofd en dit heb ik voorgelegd aan jullie. Vervolgens zijn er door jullie ontwerpafdeling meerdere varianten uitgewerkt, welke we in samenspraak hebben gefinetuned. In dit proces ben ik constant betrokken en er is aan het ontwerp doorgewerkt tot dit naar volle tevredenheid was. Vervolgens is de reclame volgens afspraak is vervaardigd en geplaatst.

Ben je tevreden over de samenwerking?

Absoluut. Er werd constant gecommuniceerd. Eerst wilde ik een achteruitlichtende reclame. Mij is duidelijk en aan de hand van voorbeelden toegelicht dat dit niet mooi zou worden in onze situatie. Hieruit sprak ervaring en ook eerlijkheid. Beiden zijn nodig om tot een maximaal resultaat te komen. De communicatie ging via korte lijnen. Dat waardeer ik.

Kun je het resultaat samenvatten, hierin de huidige maatschappelijke situatie meegenomen?

Ik ben zeer tevreden. Het resultaat draagt te allen tijde bij aan de uitstraling van ons bedrijf, dus ook in deze tijd. Voor veel ondernemers is het nu lastig, maar lichtreclame is altijd actief. Ook op de lange termijn sorteert het effect en het zou zonde zijn om dit mis te lopen. Het doel is bereikt!

Bel ons gerust!
050 577 00 15
Offerte / informatie
aanvragen