Opdrachtgever aan het woord: Van Dijken Nordic Logistics BV

10-10-2019

Op bedrijvenpark De Gouden Driehoek in Zuidbroek staat sinds kort het nieuwe bedrijfspand van Van Dijken Nordic Logistics BV. Wij verzorgden de belettering van het pand. Om een kijkje te geven in het proces rondom de belettering stelden we eigenaar Marco van Dijken nadien een aantal vragen over de samenwerking met ons.

Waarom is er gekozen voor (deze vorm van) belettering?

Er komen veel verschillende mensen in het pand, waaronder klanten. Met lichtreclame ben je op een professionele manier zichtbaarder voor bezoekers. Het komt ten goede aan de uitstraling van een bedrijf. Met deze gedachte zijn we op zoek gegaan naar een geschikte partij.

Hoe verliep deze zoektocht?

Je vraagt offertes op bij meerdere partijen en komt er gaandeweg achter welke factoren belangrijk zijn in de uiteindelijke keuze voor een partner. Daarnaast houden wij graag de uitbestedingen bij regionale ondernemers.

Meerdere partijen hebben dus geoffreerd. Welke overwegingen gaven de doorslag in de keuze voor lichtreclame van Matthijssen – Ten Have?

Toen na ontvangst van de offerte een gesprek plaatsvond met Georgette kwam de vakkundigheid naar voren. Dit kon ondersteund worden met brede ervaring door eerder uitgevoerde opdrachten. Wij hadden de specifieke vraag om de belettering in zwart-wit te plaatsen en wilden er zeker van zijn dat dit ’s nachts als overdag op dezelfde wijze wordt weergegeven en dat het logo aan de voorzijde vanaf de A7 goed zichtbaar zou zijn. We hadden het gevoel dat we dit wel aan Matthijssen – Ten Have konden overlaten.

De ledtekst op het pand van Van Dijken Nordic Logistics BV

Zijn deze verwachtingen ook ingelost?

Absoluut. Alles is uitgevoerd zoals het is besproken. Matthijssen – Ten Have heeft een ontwerp gemaakt en precies op deze wijze zijn de letters en het blauwe logo gemonteerd. Het ontwerp hebben ze laten aansluiten op onze specifieke wensen en de uitstraling van het bedrijf. De extra zorg door middel van persoonlijke communicatie was ook prettig.

Een collega-ondernemer vraagt u uw ervaringen met MTH samen te vatten…

Deskundig, professioneel en met goede zorg voor de klant. Ik zou ook zeggen dat jullie monteurs prettige jongens zijn die goed werk verrichten. Topkerels!

Bel ons gerust!
050 577 00 15
Offerte / informatie
aanvragen