Profiteren van voordeel: investeer dit jaar nog in lichtreclame

13-11-2019

Ben je al bekend met de EIA-regeling? Wij informeren je graag. De Energie Investeringsaftrek is een voordelige fiscale regeling die belastingplichtige ondernemers moet stimuleren om te investeren in energiezuinige technieken, zoals met LED verlichte reclame-uitingen. Nu is hét moment om je slag te slaan, want het is niet onwaarschijnlijk dat de bodem van de subsidiepot in zicht komt.

Belastingvoordeel

Dat het een zeer aantrekkelijke regeling betreft, blijkt hieruit: maar liefst 55,5% van het totaal geïnvesteerde bedrag (inclusief montagekosten) mag afgetrokken worden van de winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving. Afhankelijk van het belastingtarief kun je met de EIA profiteren van minimaal 13,5% subsidie (belastingvoordeel).

Voorwaarden

Krijg je dit voordeel zomaar? Nee, maar als ondernemer kom je al snel in aanmerking. Je hebt al recht op EIA als je in één kalenderjaar minimaal € 2.500,- exclusief btw investeert in LED-verlichting en als je verlichting voldoet aan enkele technische specificaties die wij kunnen waarborgen.

Dit wil ik!

Indien je gaat investeren in onze energiezuinige LED-reclame en wilt profiteren van subsidie (Energie Investeringsaftrek) dien jij of jouw boekhouder/accountant de aanvraag in te dienen bij De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Wanneer je erover denkt om over te gaan tot LED-reclame adviseren wij je over onze duurzame oplossingen. Ook leggen we je graag onze uiteenlopende opties voor, welke je al kunt inventariseren via onze website of door contact met ons op te nemen.

Bel ons gerust!
050 577 00 15
Offerte / informatie
aanvragen